Vak manschap en  Service voor een eerlijke prijs
.

Over ons

Installatie Combinatie BV staat garant voor vakkennis en kwaliteit op het gebied van Loodgieterswerk & Klimaatinstallaties. Onze kracht licht op het maken van duurzame en vooral slimme installaties. Dit doen wij met diverse partners. 

Of het nu de bouw / verbouwing van uw woning betreft of de realisatie van uw restaurant of kantoor / bedrijfspand, voor alles kunt u bij ons terecht. 

Onze klantenkring bestaat uit: 

  • VvE's;
  • Zakelijke opdrachtgevers;
  • Aannemers;
  • Gemeenten;
  • Overheden. 

Wij streven bij het aangaan van een verbintenis met een opdrachtgever naar een langdurige relatie. Dit doen wij door het geven van adviezen en door overleg op basis van transparantie en vertrouwen. Hierdoor leveren wij betere, slimmere en daardoor in gebruik goedkopere installaties af. 

Bij grotere projecten maken wij op basis van een bestek of op basis van afspraken met de opdrachtgever berekeningen & tekeningen van de te realiseren installaties waarna wij na goedkeuring het project in uitvoering brengen. Indien van toepassing zullen we voor uitvoering werkzaamheden de opdrachtgever een planning doen toekomen met daarop gedetailleerd aangegeven welke werkzaamheden wanneer worden uitgevoerd. Gedurende de loop van het project zal een medewerker nauw contact houden met werkvloer en opdrachtgever en zo nodig overleg plegen.

Zie voor referentie projecten onze uitgevoerde en in uitvoering zijnde werken onze Projecten pagina. Om een overzicht te krijgen van de door ons uit te voeren disciplines zie onze Disciplines pagina. 

Met jarenlange ervaring, allround praktijkvaardigheden en de motivatie om vakwerk te leveren onderscheiden we ons als specialist op het gebied van installatietechniek. Wij verwelkomen u graag als klant!

Wij zijn als 'echte' installateur en gecertificeerd bedrijf aangesloten bij de onafhankelijke stichting InstallQ. InstallQ certificeert bedrijven welke in het bezit zijn van de juiste competenties met kwaliteitsregelingenHiermee bewaakt InstallQ de installaties waar Nederland (dagelijks) gebruik van maakt.